SPORT

Zenit bi da aktivira transfer bombu: Želja milioner Vilfredo Leon

Navodno preliminarni dogovor postoji, videćemo samo koliko će ruski gigant da se “isprsi“

Ako je vest o interesovanju Peruđe za Nikolu Grbića odbojkaška vest dana među potencijalnim transferima trenera, onda bi Zenit mogao da aktivira bombu kada su u pitanju prelasci igrača!

Prema tvrdnjama ruske Gazete, Zenit je spreman da u svoje redove dovede Vilfreda Leona upravo iz Peruđe! Poljski reprezentativac kubanskog porekla nalazi se na prvom mestu liste želja najbogatijeg evropskog kluba koji pokušava s igračem da postigne totalni dogovor oko transfera na leto. Preliminarni dogovor već postoji, ali sada je potrebno da Peruđa spusti gard i prihvati otkupnu cenu za Leona kako bi se transfer dogodio.

Prvi čovek Peruđe Đino Sirći nedavno je u razgovoru za medije izjavio da Leon “ostaje u klubu“ i igrač zaista ima ugovor na još godinu dana, ali postoji i otkupna klauzula koju Zenit lako može da aktivira s obzirom na finansijsku moć. Italijanski mediji, pak, navode da je Leon već odbio ponudu jer želi da ostane na Čizmi…

Ako se transfer dogodi biće to verovatno jedan od skupljih transfera današnjice, s obzirom da Leon u Peruđi ima platu od milion evra. S Leonovim dolaskom Zenit bi imao tim spreman da dominira evropskom odbojkaškom scenom, jer je u planu da se dovede i libero Modene Jenija Grebenikov.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: www.mozzartsport.com

Povezani članci

Back to top button