Ilustracija Pixabay

Upozorenje na lažni profil Banke Poštanska štedionica

Banka Poštanska štedionica je upozorila da je na društvenoj mreži Fejsbuk 5. avgusta postavljena lažna stranica na kojoj se posetioci obaveštavaju o navodnoj akciji u kojoj im Poštanska štedionica “donira duplo para od iznosa koji imaju na računu u bilo kojoj banci”.

Ilustracija Pixabay

Ilustracija
Pixabay

U saopštenju se ističe da je reč o prevari kojom je zloupotrebljeno ime Banke Poštanska štedionica i koja je prijavljena MUP-u Srbije kao i administraciji kompanije Fejsbuk.

Iz Banke Poštanska štedionica apeluju na građane da budu oprezni i ne nasedaju na ove lažne objave jer njihovi podaci mogu biti zloupotrebljeni.

“Informacije i obaveštenja koja se objavljuju na ovoj lažnoj stranici ne predstavljaju zvaničan stav Banke. Banka Poštanska štedionica se ograđuje od ovakvog obmanjujućeg sadržaja koji se javno objavljuje i deli i ne može da preuzme odgovornost za eventualne posledice koje mogu biti prouzrokovane ovakvim delovanjem”, navode iz Banke Poštanska štedionica.

Kako dodaju, zvaničan profil Banke na mreži Fejsbuk poseduje “Plavi bedž” koji predstavlja direktnu potvrdu od strane ove kompanije da je stranica autentična i verodostojna.

Banka Poštanska štedionica sve informacije za korisnike objavljuje isključivo preko zvaničnog sajta www.posted.co.rs i zvaničnih kanala na društvenim mrežama, zaključuje se u saopštenju.


Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

loading...

Možda te interesuje

podela-pribora-predskolcima-bogojevo-inkluzija

U opštini Odžaci se realizuje projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja

U okviru projekta “Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje” koji realizuje Predškolska ustanova “Poletarac” iz Odžaka …