mup

U Odžacima dve nezgode i dve lakše povređene osobe u saobraćaju

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

mupNa teritoriji grada Sombora evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 232 prekršajna naloga, a najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza i neprilagođena brzina kretanja, piše u saopštenju PU Sombor.


Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

loading...

Možda te interesuje

podela-pribora-predskolcima-bogojevo-inkluzija

U opštini Odžaci se realizuje projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja

U okviru projekta “Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje” koji realizuje Predškolska ustanova “Poletarac” iz Odžaka …