ODŽACI

U nedelju će udruženje mladih i moto klub prikupljati pomoć za Boška Gugletu

Ponovo je jedna akcija za pomoć bolesnom detetu ujedinila opštinu Odžaci u humanosti. Dečak Boško Gugleta čiji su roditelji iz Ratkova sa svoja četiri meseca počeo je borbu za život zbog teške bolesti, a mnogi njegovi sugrađani pomažu da se sakupi novac potreban za lečenje.

Miloš Popović, Udruženje mladih "Kupidon"

Miloš Popović, Udruženje mladih Kupidon

U nedelju, 13. juna, u Odžacima će biti organizovana dva odvojena veća događaja. Miloš Popović iz Udruženja mladih “Kupidon” najavio je humanitarni turnir za pomoć bolesnom dečaku koji će biti održan u Sportskom centru Odžaci od 16 sati.

– Organizujemo turnir u pet sportskih disciplina. To je mali fudbal, basket, stoni tenis, šah i pikado. Prijave su do petka, a kutija za dobrovoljne priloge biće na ulazu. Molimo sve građane koji su slobodni i voljni da dođu u nedelju na humanitarni turnir i podrže akciju koliko mogu – kaže Miloš Popović, predsednik Udruženja mladih “Kupidon” iz Odžaka.

U humanitarnu akciju za pomoć Bošku Gugleti uključili su se i članovi Moto kluba “Honor” iz Odžaka koji će u nedelju na parkingu iza “Gomeksa” sa početkom u 12 sati i 30 minuta organizovati takmičenje u kuvanju pasulja i od 17 sati takmičenje u pikadu.

Deo članova Moto kluba Honor iz Odžaka

Deo članova Moto kluba Honor iz Odžaka

Predsednik Moto kluba Željko Grozdanović kaže da će sav prihod biti namenjen za lečenje bolesnog dečaka.

– Na plakatima su brojevi telefona putem kojih ljudi mogu da se prijave. Pozvaćemo naše klubove iz okoline i druge bajkere koji su voljni da dođu i mogu da dođu, takođe i sve građane opštine Odžaci dobre volje da se u što većem broju odazovemo i pomognemo bolesnom detetu – ispričao je Željko Grozdanović, predsednik Moto kluba “Honor”.

Bez obzira na koji događaj dođete u nedelju svojim prisustvom i donacijom pomažete da mali Boško Gugleta pobedi opaku bolest. Njemu je dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija tip 1. Porodici je potrebna pomoć da sakupi novac za neophodne terapije, lečenje u inostranstvu i ortopedska pomagala.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Povezani članci

Back to top button