ODŽACI

U drugom krugu u opštini Odžaci u ponudi 895 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta

Raspisan je oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Odžaci u drugom krugu.

traktor-zemljiste-pixabayUkupna površina zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje iznosi nešto više od 895 hektara, raspoređenih na 312 jedinica javnog nadmetanja. Period zakupa je 15 godina, osim za tri jedinice za koje je godinu dana.

Postupak javnog nadmetanja se sprovodi elektronski preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje koja se nalazi na veb-prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište, preko koje se zainteresovani ponuđači moraju prijaviti najkasnije do 17. juna u 15 sati. Otvaranje ponuda je 25. juna u podne.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu lako i jednostavno poslati svoje ponude, bilo da koriste računar ili mobilni telefon. Pravo učešća imaju sva zainteresovana fizička i pravna lica, a s obzirom da se radi o drugom krugu nadmetanja jedini uslov je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Kompletan tekst javnog oglasa može se videti ovde.


Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Povezani članci

Možda Vas interesuje
Close
Back to top button