DEŠAVANJA

Turistička organizacija priprema zabavni program za najmlađe

Dečja nedelja obeležava se u Odžacima različitim aktivnostima. Turistička organizacija opštine Odžaci će kao i prethodnih godina obradovati najmlađe i za sutra priprema zabavni program za decu sa animatorima.

Imajući u vidu da je ovogodišnja tema Dečje nedelje posvećena dečjim pravima, a poseban značaj je dat pravu na igru, direktorica Turističke organizacije Vesna Petković ističe da je ovo jedna prilika da se kroz aktivnosti i razne sadržaje ostvaruju dečja prava i njihova potreba za igrom i stvaralaštvom.

– Svaka nedelja u godini treba da bude dečja nedelja, a mi stariji imamo važan zadatak da deci prenesemo svoja znanja, da ih motivišemo i da im svojim delima ukažemo na prave vrednosti. S tim u vezi je Turistička organizacija opštine Odžaci pripremila jedno lepo druženje uz animatore i još mnogo slatkih iznenađenja – kazala je Petković.

Direktorica Turističke organizacije je pozvala mališane, kao i njihove mame, tate, bake i deke na sutrašnje druženje koje počinje u 16 sati na platou Sportskog centra Odžaci.

ico.rs

Back to top button