ŠOK! SVI SMO PEVALI PESMU I OKOLO SALATA I TO RADIMO POGREŠNO! Ovo su prave reči dečjeg EVERGRINA i nema veze sa SALATOM

Ako pripadate generaciji bumera, a to smo svi mi rođeni pre ovih mlađih, mi koji se stalno žalimo kako je u naše doba detinjstvo bilo super, svi smo se lepo igrali, a ovi današnji klinci samo digitalnu zabavu priznaju, imamo vest za vas.

Sećate se pesmice “I okolo salata”? Nema šanse da je makar jednom niste čuli. Uglavnom se pevala i igrala na časovima fizičkog.

I svi smo je voleli. Bila je kao neki grupni razredni čet u kome u određenom mometu možeš rukom da pokažeš simpatiju i onda odigraš dva kruga sa njom dok ostatak razreda na čelu sa učiteljicom oko vas egzaltirano tapše. I sve se nekako poklapalo. Vi u sredini, srce salate, ostatak oko vas poređan u krug, kao nebitni listovi.

I svi pevate: I okolo salata, i okolo salata i okolo salata naveliki dom

Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada…

Tako je glasila naša verzija.

A onda je Đuričko u svojoj stend ap komedijom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”, otkrio kako je kao klinac pevao o pesmu salati, a trebalo je da peva: “U kolo se lata”.

Pa gradivo smo ponovili danas na Tviteru. Dakle, pesmica glasi:

Izvor: republika.rs

Možda te interesuje

Dnevni horoskop – Jarac čezne za šoljom čaja i opuštanjem, Vaga je danas u pozitivnoj vibraciji

Bik već lagano ulazi u prazničnu euforiju, Blizanci obasipaju ljubavlju sve oko sebe. Evo šta …