ODŽACI

SDPS Odžaci poziva građane da se vakcinišu protiv korone

Opštinski odbor SDPS Odžaci je u subotu, 24. aprila, u Odžacima sproveo akciju popularizacije vakcinacije protiv koronavirusa, pod sloganom “Vakcinu primi i ne brini”.

sdps-akcija-vakcinacijaAktivisti OO SDP Srbije su delili flajere sa pomenutim sloganom, razgovarali sa sugrađanima o značaju vakcinisanja i tom prilikom ih upoznavali sa načinom prijave za vakcinaciju.

– Akcija koju smo danas imali, protekla je onako kako je i planirano – uspešno. Jedan broj naših sugrađana, još nema dovoljno informacija, kako do vakcine. Uputili smo ih na nadležne službe i verujemo, na taj način pomogli. Međutim, pozitivno iznenađenje je da se veći broj naših sugrađana, kako su nam rekli, već vakcinisao. Nastavićemo sa ovim i sličnim aktivnostima, a za koje smatramo da mogu biti od koristi za građane naše opštine – rekla je Milena Paunović, predsednica OO SDPS Odžaci.

Paunović je istakla da SDPS Odžaci ovom akcijom na simboličan način obeležava i početak Nedelje imunizacije i pokazuje da su joj, kako je rekla, ljudi preči od velikih reči.

Na kraju, ona je još jednom pozvala sve sugrađane da se vakcinišu protiv koronavirusa i na taj način zaštite sebe i svoje najmilije, a državi i zdravstvenom sistemu pomognu u borbi protiv pandemije.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Povezani članci

Back to top button