SPORT

Sadik je skup za Sevilju, Almerija ga ne pušta za manje od 25.000.000 evra

Kako je spuštena zavesa na klupsku fudbalsku sezonu, tako su krenule licitacije oko letnjeg prelaznog roka.

Jedan od igrača o kojem se mnogo priča u Španiji je Umar Sadik, najbolji strelac Almerije, koji je oduševio sve po dolasku na Pirinejsko poluostrvo i za kojeg su zainteresovani brojni klubovi iz Primere.

Nije neka tajna da je Sevilja pratila Sadikove igre tokom prolećnog dela prvenstva i da je zainteresovana da ga kupi, ali joj je u ovom momentu – preskup. Kako pišu španski mediji, Almerija ne planira, barem za sada, da pusti Nigerijca za manje od 25.000.000 evra, a to je Andalužanima previše. Bar dok ne prodaju El Nezirija, za kojeg ima dosta interesovanja, a najbliži je, navodno, PSV Ajndhovenu.

Almerija je dala Partizanu 5.000.000 evra za Sadika, crno-beli čekaju i 40 odsto od sledeće prodaje, tako da je crveno-belima u interesu da ga što skuplje prodaju, ne bi li i njima ostao dobar deo tog kolača.

S obzirom na to da klub nije uspeo da se plasira u Primeru, deluje kao najrealnija opcija da tokom ovog leta proda Sadika i naplati njegovu sjajnu sezonu. A, Umar ostaje poslovično zakopčan kada je reč o njegovoj budućnosti.

Sve je u rukama mog menadžera, on razmatra šta je najbolje za mene, potpuno sam miran kada je ta tema u pitanju“, rekao je Nigerijac za španske medije.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: www.mozzartsport.com

Povezani članci

Možda Vas interesuje
Close
Back to top button