SPORT

REZZIME DANA (četvrtak): Nije bilo glatko, ali je bilo slatko

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ROMA – ZORJA (tip 1-1, kvota 1,92) – rezultat 4:0 (2:0)

Roma je lako preslišala Zorju, koja joj je bila direktan rival za poziciju broj dva u grupi, ali na kraju je ispala glineni golub na Olimpiku.

LOK. MOSKVA – LACIO (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:3

Lacio je u Moskvi pregazio Lokomotivu. Iako mu je i bod bio dovoljan za prolaz dalje, rešio je da prati Galatu i da se bori za prvo mesto.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 1:0

Crveno-beli su se sa tri boda protiv bugarskog šampiona probili na lidersku poziciju Grupe F i u najmanju ruku obezbedili učešće u nokaut fazi Lige konferencije, dok će se za dve nedelje u Kamenolomu boriti da i na proleće igraju u drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu.

Opširnije OVDE

SRBIJA – LETONIJA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 101:100

Izuzev nekoliko kraćih perioda, Letonija je bila u rezultastkoj prednosti 35 minuta! I pored toga, ali i gotovo zastrašujuće kiše trojki gostiju sa Baltika uz 16 pogodaka iz 34 pokušaja, uz 5/7 sa distance u poslednjoj deonici, srpski košarkaši uspeli su da prirede završnicu za infarkt. I da trijumfuju.

Opširnije OVDE

V. BRITANIJA – GRČKA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 78:69

Grad na reci Tajn gotovo da nema nikakvih dodirnih tačaka sa košarkom. Ima ipak dvoranu koja će od večeras biti poznata kao mesto u kojem je Velika Britanija upisala prvu pobedu nad Grčkom od 1984. godine.

Opširnije OVDE

LESTER – LEGIJA (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 3:1

Lisice su, nakon poraza Napolija u Moskvi u sredu, odradile posao kako valja protiv poljske ekipe i zasele na prvo mesto Grupe C Lige Evrope. No, nije još sve gotovo, daleko od toga.

SLOVAČKA – BELGIJA (tip 2, kvota 1,05) – rezultat 57:83

Pokazala je Belgija da je daleko ozbiljnija kao tim od Slovačke, vodila od sredine druge deonice do samog kraja, ali je pokazala i mane.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

FLORA – PARTIZAN (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Bez opravdanja. Bez ideje. Bez smisla. A sa dosta nevolja u postavci, još više u organizaciji. Moralo je ovako da se završi. Da srpski predstavnik tresne o tle, da se zapita da li je zaslužio više. Pošteno govoreći – nije.

Opširnije OVDE

MIDTJILAND – BRAGA (tip X2&0-2, kvota 2,40) – rezultat 3:2

Luda utakmica u Heringu, pet golova, jedan u sudijskoj nadoknadi (sa penala, za domaće) i epilog koji nikako ne godi Crvenoj zvezdi.

Opširnije OVDE

AJNTRAHT – ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:2

Podela plena, naravno neočekivana u gradu na Majni. Bio je gost na dohvat iznenađenje, poveo je u 88. minutu,. ali je Pasijensia sedam minuta kasnije uspeo da sačuva čast domaćem timu.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: www.mozzartsport.com

Back to top button