SPORT

Reakcija iz Zvezde: Kanga kolateralna šteta u ratu dva saveza

Crvena zvezda je reagovala na informacije koje su se pojavile u afričkim i francuskim medijima povodom navodnih lažnih informacija o rođenju gabonskog veziste Gelora Kange.

Društvene mreže preplavili su Kangini papiri iz tinejdžerskih dana, u kojima piše da nije rođen 1990. nego 1985. godine. I ne zove se Gelor Kanga nego Kijaku-Kijaku Kijanga.

Povodom informacije koja je stigla iz Afrike o godinama našeg fudbalera Gelora Кange, želimo da istaknemo da Crvena zvezda veruje svom fudbaleru. Кanga ima važeći pasoš Gabona, kao i boravak u Francuskoj. Igrao je u Rusiji kao i Češkoj i nigde nije imao ni najmanji problem. Doživljavamo ove informacije kao rat dva saveza oko plasmana na Кup afričkih nacija u kome je Кanga kolateralna šteta. Nadamo se da će situacija biti što pre rešena u korist Gelora Кange“, stoji u saopštenju crveno-belih.

U međuvremenu, Kongo se pobunio i traži žestoke sankcije, kao i da Gabon bude izbačen sa Afričkog kupa nacija. Kongo je navodno uložio zvaničnu žalbu pred Afričkom fudbalskom konfederacijom, a ako se sve ovo dokaže, Gabon bi mogao da bude žestoko kažnjen.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: www.mozzartsport.com

Povezani članci

Možda Vas interesuje
Close
Back to top button