SPORT

Rajković na meti Valensije i još dva poznata kluba

Jedna od ideja Valensije za poziciju golmana bio je Marko Dmitrović. Ali, pošto on nije realan, Slepi miševi su se okrenuli drugom srpskom čuvaru mreže – Predragu Rajkoviću.

Naime, ukoliko Jasper Silesen napusti Valensiju ovog leta, ideja Valensije je da dovede Rajkovića, piše Superdeporte.

Ljudi sa Mestalje su zainteresovani za golmana Remsa, a to interesovanje je i ranije postojalo, samo je sada obnovljeno. Tada je francuski tim tražio 10.000.000 evra. Kako javlja Superdeporte, lokalni mediji iz Valensije, Migel Anhel Korona je “apdejtovao” informacije o Rajkoviću pre nekoliko dana.

Rajković se ove sezone postavio kao jedan od najboljih golmana francuskog šampionata, a takvim partijama privukao je pažnju i iz Francuske i Nemačke.

Superdeporte piše da Rajkovića prate i Monako i Borusija Dortmund. Ugovor Rajkovića sa Remsom ističe u junu 2023. godine.

Otprilike se procenjuje da mu je cena na tržištu između 7.000.000 i 9.000.000 evra. I da bi Valensija to mogla da plati. Uz neke dodatne uslove koje bi trebalo da ispune.

Jedna od njih je pomenut odlazak Silesena. A drugo, navodi se da bi Rajković mogao da dobije dugoročan ugovor, na četiri ili pet sezona.

Dobre partije u Remsu i 40 odbrana nisu prošli ispod radara. Sada su na potezu veliki klubovi. Dakle, vrlo moguće da bismo mogli da vidimo Rajkovića od sledeće sezone u nekom drugom dresu, možda i drugoj ligi.

Valensija je iskazala interesovanje… Kao i Monako i Dortmund.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: www.mozzartsport.com

Povezani članci

Back to top button