POLITIKA

Privremeni organ opštine Odžaci održao telefonsku sednicu

Privremeni organ opštine Odžaci održao je danas 6. sednicu na kojoj su se članovi telefonskim putem izjašnjavali o tačkama dnevnom reda.

Privremeni organ je prihvatio izveštaje o radu za 2019. godinu Sportskog centra Odžaci, Crvenog krsta Odžaci i Centra za socijalni rad Odžaci. Usvojen je zaključak o rashodima i izdacima budžeta opštine Odžaci i preuzimanju novih obaveza u periodu trajanja vanrednog stanja. 

Doneto je rešenje o razrešenju i postavljenju članova Opštinskog štaba za vanredne situacije i usvojena je odluka o izradi izmena i dopuna Prostornog plana opštine Odžaci. 

Takođe, usvojen je zaključak o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti po finansijskom izveštaju za 2019. godinu JKP “Usluga” Odžaci, kao i odluka o podeli paketa penzionerima sa najnižim primanjima.

Sva akta usvojena su jednoglasno. 

Kako je saopšteno na sajtu lokalne samouprave, odlučeno je da se zbog aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19, a u cilju pridržavanja uvedenih mera, članovi Privremenog organa neće sastajati, već da će im se materijal za 6. sednicu dostaviti, dok će se izjašnjavanje članova o predloženim tačkama dnevnog reda realizovati telefonskim putem.

Ico.rs

Back to top button