Privremeni organ opštine Odžaci održao telefonsku sednicu

Privremeni organ opštine Odžaci održao je danas 6. sednicu na kojoj su se članovi telefonskim putem izjašnjavali o tačkama dnevnom reda.

Privremeni organ je prihvatio izveštaje o radu za 2019. godinu Sportskog centra Odžaci, Crvenog krsta Odžaci i Centra za socijalni rad Odžaci. Usvojen je zaključak o rashodima i izdacima budžeta opštine Odžaci i preuzimanju novih obaveza u periodu trajanja vanrednog stanja. 

Doneto je rešenje o razrešenju i postavljenju članova Opštinskog štaba za vanredne situacije i usvojena je odluka o izradi izmena i dopuna Prostornog plana opštine Odžaci. 

Takođe, usvojen je zaključak o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti po finansijskom izveštaju za 2019. godinu JKP “Usluga” Odžaci, kao i odluka o podeli paketa penzionerima sa najnižim primanjima.

Sva akta usvojena su jednoglasno. 

Kako je saopšteno na sajtu lokalne samouprave, odlučeno je da se zbog aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19, a u cilju pridržavanja uvedenih mera, članovi Privremenog organa neće sastajati, već da će im se materijal za 6. sednicu dostaviti, dok će se izjašnjavanje članova o predloženim tačkama dnevnog reda realizovati telefonskim putem.

Ico.rs

loading...

Možda te interesuje

Izborne radnje prekidaju se dok traje vanredno stanje

Opštinska izborna komisija je na sednici koja je održana 16. marta donela Rešenje o prekidu …