ODŽACI

Postavljen veliki LED displej na Sportskom centru Odžaci

I Odžaci su se svrstali u red gradova koji u centru imaju veliki ekran. Na objektu Sportskog centra nedavno je postavljen LED displej koji će služiti potrebama informisanja i zadovoljavanja drugih društvenih interesovanja građana.

Multifunkcionalnost velikog LED displeja omogućava prikazivanje televizijskog programa, prenose utakmica, spotova i sportskih manifestacija, kao i različitih javnih obaveštanja i informacija značajnih za opštinu Odžaci, a takođe i reklama firmi, objašnjava Dejan Kostić, v.d. direktora Sportskog centra Odžaci i napominje da ekran dimenzija četiri puta tri metra ima najnoviju tehnologiju i procesor koji je predviđen i za audio prenose.

Sportski centar Odžaci je sproveo postupak javne nabavke za nabavku i ugradnju spoljnog LED ekrana. Najpovoljniji ponuđač je bila firma “Angerona” sa cenom 1.799.880 dinara.

U toku je uređenje platoa kod Sportskog centra Odžaci. Radnici te javne ustanove krenuli su u farbanje klupa i kanti za smeće. Istovremeno se radi i tekuće održavanje u unutrašnjosti objekta. U fitnes centru su popravljene trake koje su duže vreme bile u kvaru, a planirana su i nova ulaganja i radovi u cilju unapređenja kvaliteta rada i podizanja nivoa usluge.

Opširnije u video prilogu.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Povezani članci

Back to top button