ODŽACI

Opštinsko veće utvrdilo nacrte odluka i uputilo ih SO Odžaci na usvajanje

Opštinsko veće u Odžacima na današnjoj sednici usvojilo je nacrt odluke o uspostavljanju međuopštinske saradnje Grada Sombora i opština Kula, Odžaci, Apatin i Bač i nacrt odluke o usvajanju ugovora o osnivanju JKP “Regionalni centar za upravljanje otpadom Rančevo”, te ih je uputilo Skupštini opštine na usvajanje.

Opština Odžaci

Veće je na 54. sednici razmatralo i opštinskom parlamentu uputilo na davanje saglasnosti izmene i dopune programa poslovanja javnih komunalnih preduzeća “Usluga” Odžaci i “Brestkom” Bački Brestovac za 2021. godinu.

Na istoj sednici usvojen je i predlog Finansijskog plana LAP za unapređenje obrazovanja, zdravlja, zapošljavanja, stanovanja i socijalne zaštite Roma u opštini Odžaci za 2021. godinu, Predlog Rešenja o raspodeli sredstava u oblasti sporta i Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Odluku o cenovniku za reklamiranje na spoljnom led ekranu Javnoj ustanovi “Sportski centar Odžaci”.

Takođe, usvojeni su predlozi zaključaka o davanju saglasnosti na finansijske planove mesnih zajednica Bački Brestovac, Deronje, Odžaci, Bogojevo i Srpski Miletić za 2021. godinu.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Back to top button