ZABAVA

Najbolji zavodnici u horskopu – Ova dva znaka su neodoljiva

Vaga važi za neodoljiv znak jer će učiniti sve da zavede priapdnicu lepšeg pola, ali… Ovo su najbolji zavodnici po Zodijaku!

Vaga važi za neodoljiv znak jer će učiniti sve da zavede priapdnicu lepšeg pola, ali… Ovo su najbolji zavodnici po Zodijaku!

Foto: Shutterstock

Lav

Pravi predator među znacima. Udvaranje je direktno, glamurozno i sa puno komplimenata.

Voli da partnerku ostavi bez teksta, a to postiže skupim poklonima, svojom pojavom i, naravno, inteligencijom. Ništa manje ne traži ni od partnerke.

U stanju je da svu svoju energiju i slobodno vreme posveti udvaranju kako bi osvojio svoj “plen”. U stanju je da priredi takve trenutke koji večno staju u sećanju.

Muškarci Lavovi važe za velike ljubavnike, dominantne i strastvene osobe.

Vaga

Muškarac Vaga je naveći zavodnik. Obraća pažnju na sve i sve će uraditi da se lepša polovina oseća pored njega kao prava dama.

Njegove rekacije su spontane i on ništa ne radi na silu. Jednostavno ta magija zavođenja je u njemu. U spavaćoj sobi je pravi zavodnik, reči su mu pitke.

Uživanje pored muškara Vage je zagarantovano pa bila to i šetnja parkom. Voli kada je žena, pre svega dama, kada ima lepo i kulturno ponašanje i da je skladne građe.

Vaga nema svoj idelani tip žene (plavuša, crnka, visoka ili niska) njemu je najbitnije da ispred sebe vidi skladnu ženu.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ddl.rs

Povezani članci

Back to top button