SPORT ODŽAKA

Na Gradskom stadionu: Lider – Zadrugar u subotu, Tekstilac – Mladost u nedelju

Predstojećeg vikenda na programu je redovno prvenstveno kolo u svim fudbalskim ligama u kojima se takmiče timovi sa teritorije opštine Odžaci. Sve utakmice igraju se sa početkom u 15 sati. 

Tekstilac u nedelju na Gradskom stadionu dočekuje Mladost iz Bačkog Petrovca u 9. kolu Vojvođanske lige “Sever”. 

Sve tri ekipe iz odžačke opštine gostuju u 9. kolu Područne lige Sombor. BSK iz Bačkog Brestovca u subotu igra u Baču protiv Tvrđave. Dan kasnije Radnički 1918 iz Ratkova sastaje se sa ekipom Maglića, dok karavukovački Polet ide na noge ekipi Budućnosti iz Paraga. 

Opštinski rivali Lider i Zadrugar iz Srpskog Miletića odmeriće snage u subotu u Odžacima u okviru 9. kola Međuopštinske lige Sombor 1. razred. Istog dana Borac u Bačkom Gračacu dočekuje Mladost iz Kruščića. U nedelju se sastaju OFK Odžaci i Polet iz Sivca, odnosno Omladinac iz Deronja i Terekveš iz Svilojeva. 

Panonija iz Lalića u 7. kolu Međuopštinske lige Sombor 2. razred u nedelju na svom terenu dočekuje Dinamo iz Sonte. 

Susreti 11. kola Lige fudbalskih veterana “Ante Bačić” igraju se danas sa početkom u 16.30 sati. Parovi: BSK – Omladinac, Lider – Polet, Tvrđava 2 – Zadrugar, Mladost – Tvrđava 1, Radnički – Tekstilac i OFK Odžaci – Borac. Slobodna je Panonija.

ico.rs

Povezani članci

Back to top button