gfs-sombor

Lider odustao od takmičenja, menja ga Dinamo iz Bačkog Brega

Fudbalski klub Lider iz Odžaka je odustao od takmičenju u sezoni 2020/2021. Izvršni odbor Gradskog fudbalskog saveza Sombor pod čijom ingerencijom je Međuopštinska liga Sombor doneo je odluku da ekipu iz Odžaka u prvom razredu tog takmičenja zameni Dinamo 1923 iz Bačkog Brega.

gfs-somborTri ekipe su iz ovog ranga prešle u Područnu ligu Sombor – Stanišić 1920, Borac iz Bačkog Gračaca i Zadrugar iz Srpskog Miletića, dok je u ligu ušlo Bratstvo 2019 iz Prigrevice kao prvoplasirani tim MFL Sombor 2. razred iz prothodne sezone.

Shodno navedenom, u MFL Sombor 1. razred će se u sezoni 2020/2021 nadmetati sledećih 14 klubova: Omladinac (Deronje), Lipar, Hajduk (Stapar), Partizan (Kupusina), Mladost (Kruščić), Terekveš (Svilojevo), Aleksa Šantić, Kula, Polet (Sivac), Dunav (Bački Monoštor), Jedinstvo (Ribarevo), OFK Odžaci, Bratstvo 2019 (Prigrevica) i Dinamo 1923 (Bački Breg).

MFL Sombor 2. razred će naredne sezone imati sedam članova: Rastina 1918, Panonija (Lalić), Telečka, Graničar (Riđica), Dinamo (Sonta), Jedinstvo Lemeš (Svetozar Miletić) i Sport (Bezdan).

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

loading...

Možda te interesuje

Facebook FK Polet Karavukovo

Polet dočekuje BSK u generalnoj proveri

Pripreme za novu sezonu za fudbalske ekipe su ove godine specifične zbog epidemije koronavirusa i …