ODŽACI

Konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana iz opštine Odžaci

Opština Odžaci raspisala je javne konkurse za sufinansiranje programa udruženja građana. Sredstva se dodeljuju za programe koji će se realizovati najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

konkurs-opstinaKonkursi su objavljeni 1. marta na internet stranici opštine Odžaci www.odzaci.rs gde se preuzima konkursna dokumentacija, a rok za podnošenje prijava i predloga programa je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti kulture opredeljeno je ukupno milion dinara, iz oblasti delovanja kulturno-umetničkih društava 900.000 dinara, iz oblasti socio-humanitarnih delatnosti 2,2 miliona dinara i za programe ostalih udruženja građana ukupno 2,9 miliona dinara.

Liste vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa, koje utvrđuje Komisija, biće objavljena na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Odžaci u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijave.

Zastupnik udruženja učesnika konkursa ima pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju po utvrđivanju liste u roku od tri radna dana od dana objavljivanja iste na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Odžaci.

Prigovor na listu se može podneti Komisiji u roku od 8 dana od dana objavljivanja iste na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Odžaci i na oglasnim tablama Opštinske uprave Odžaci. Odluku o prigovoru Komisija donosi u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, nakon čega upućuje listu Opštinskom veću opštine Odžaci.

Opštinsko veće će doneti rešenje o dodeli sredstava u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ico.rs

Povezani članci

Back to top button