ODŽACI

Jedna osoba poginula u saobraćajnim nezgodama

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, dve osobe su zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Prema saopštenju Policijske uprave u Somboru, prošle nedelje je napisano 79 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 384 prekršajnih naloga, dok je najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda bila neprilagođena brzina kretanja.

ico.rs

Povezani članci

Možda Vas interesuje
Close
Back to top button