VESTI

Grad Pančevo nagradio najbolje studente državnih fakulteta

Tradicionalno Grad Pančevo nagrađuje najbolje studente državnih fakulteta čiji je prosek 9 ili više. Ove godine novčanu nagradu dobilo je 26 studenata.

Grad Pančevo je u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Regionalnim centrom za talente „Mihajlo Pupin“ nagradio najbolje studente koji su ostvarili prosečnu ocenu 9 ili više. To su studenti koji su ove školske godine prvi put upisali završnu godinu studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Njih 26-oro dobilo je po 30 hiljada dinara. Za ovu nagradu izdvojeno je 780 hiljada dinara.

“Kroz istoriju u svim društvima zna se kako se ostvarivao napredak i razvoj. Samo učenjem i zaslugom znanstvenika. Zato je jako važno da podržimo naše mlade ljude koji se trude da ostvare uspeh i koji sigurno na tome neće stati, a nadamo se da će ostati u našem gradu i svo svoje znanje pretočiti kako bi naše Pančevo postalo mesto za moderan i udoban život”, kaže članica gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić.

Na gradu Pančevu je da stvori povoljnu poslovnu klimu kako bi studenti nakon završetka školovanja sa tako velikim uspehom i znanjem dobili priliku da se ovde poslovno ostvare.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: rtv.rs

Povezani članci

Back to top button