ZABAVA

Dnevni horoskop – Lavovi, povedite računa o ishitrenim potezima, Vodolije su pune ideja

Bikovima komplikovani današnji poslovni zadaci donose stres, Škorpije su na polju emocija izgubile realnost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Bikovima komplikovani današnji poslovni zadaci donose stres, Škorpije su na polju emocija izgubile realnost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

I dalje je Mars kao vaš vladar u nezgodnim aspektima koji prave prepreke na poslovnim dogovorima. Zato će neki saradnici pokazati svoje pravo lice koje vam se neće dopasti. Mimoilazite se u mišljenju sa emotivnim partnerom. Zdravlje bez promena.

Bik

Komplikovani današnji poslovni zadaci donose vam stres i napetost ali samo u prepodnevnim satima. Spremni ste na komunikaciju da biste izbegli ćutanje i odobravanje onoga što vam ne prija u ljubavi i partnerskom odnosu. Manji problem sa hormonima.

Blizanci

Prepliću se radni zadaci i prijateljski odnosi, a vi ne umete da odovojite bitno od nebitnog. Gubite bitan ritam sa sa rokovima i zahtevima nadređenih. Danas ste specijalista da umrsite i zamrsite klupko ljubavi. Osećate se dosta iscrpljeno.

Rak

Koliko verujete u sebe toliko danas i imate uspeha na poslovnom planu. Nemojte biti nesigurni u sebe jer vas to baca u očaj. Verujte u svoje veštine isto kao i u tuđe. Ljubavni život osvetljava povoljna finasijska vest. Moguća je upala grla.

Lav

Danas možete napraviti više od jedne radikalne poslovne greške. Zato povedite računa o ishitrenim potezima jer vas mogu koštati novca. Ako ste u braku manje neslaganje može vam zabiberiti dan. Partner se oseća zapostavljeno. Dobro se osećate.

Devica

Danas se bavite administracijom i nemate vremena ni za šta drugo. Papiri su svuda oko vas. Iako imate šta da zamerite partneru nije povoljan dan da potežete takva pitanja. Partneru je potrebna vaša podrška. Zdravlje bez većih hroničnih tegoba.

Vaga

Nemojte se prepustiti strahu od sutrašnjice ili godišnje neizvesnosti. Sve što se događa ima svoj put, a na vama je da se bavite sadašnjicom. U ljubavi promenite jednu stvar koja vam može doneti poboljšanje u emotivnom životu. Zdravlje dobro.

Škorpija

Preterano ste osetljivi na laž, a danas i na sve ostalo. Upotrebite svoju snagu volje da bi savladali ddžanašnje izazove na poslu. Na polju emocija ste izgubili realnost. Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Zdravlje je bez tegoba.

Strelac

Koliko ste danas magnet za sopstvenu suprotnost, toliko ste lepak za neverovatno glupe poslovne situacije. Na polju ljubavi ne prija vam pritisak od strane emotivnog partnera. Zato danas bežite u posao i obaveze. Zdravlje bez većih promena.

Jarac

Uspešni današnji pregovori mogu doneti i dobre finasije samo ako ste timski nastupili u poslovnom projektu. Nije moguće da izrazite rečima kako se osećate pored osobe koja vas obasipa ljubavlju. Pokušajte da uzvratite. Odlično je vaše zdravlje.

Vodolija

Puni ste divnih ideja motivacije i inspiracije na poslovnom polju. Zato dajete fantastiène rezultate. Emotivno i ljubavno polje se puni sa obožavateljima. Ostalo je da izaberete svoj par pod zvezdama. Problem sa varenjem jer se prejedate.

Ribe

Odustanite od svega što vam stvara problem i prepreke. Uzmite samo one poslovne opcije koje vam idu od ruke. Mešana situacija na polju ljubavi. Više stresa manje romantike da bi dan završili u zagrljaju partnera. Nemate tegobe na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ddl.rs

Back to top button