ZABAVA

Dnevni horoskop – Jarac je pun ideja za nove projekte, Strelac danas sve meri i analizira

Vodolija ne haje za ogovaranja na poslu, Ribe na polju ljubavi previše bajkovito posmatraju partnera. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Vodolija ne haje za ogovaranja na poslu, Ribe na polju ljubavi previše bajkovito posmatraju partnera. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Imate strpljenja ali nemate vremena. Zato pokušajte da se ubrzate. Najviše uticaja na vaše poslove ima osoba koja je vaša desna ruka. Nemojte dozvoliti da koristite timski rad. U ljubavi definišite planove sa partnerom. Kontrolišite pritisak.

Bik

Koliko god da ste danas uzbuđeni i puni adrenalina vaše akcije su sporije nego inače. Odlučili ste da zanemarite sve poslovne i dnevne obaveze i posvetite se prijateljima i opuštanju. Partner je zadovoljan vašom pažnjom. Zdravlje je veoma dobro.

Blizanci

Vaš optimizam se tokom dana uvećava jer je praćen dobrim finasijama. Takođe je vaša produktivnost na dobrom maksimumu. U ljubavi ste raspoloženi za flert, a kritike okoline prihvatate sa širokim osmehom. Povedite više računa o vašem zdravlju.

Rak

Рokažite poslovne veštine jer to i drugi očekuju od vas. Vaša praktična crta je danas na velikoj ceni. Nemate razloga da brinete zato što sumnjate bez osnovnih razloga. Sumnje i ljubomora štete vašoj emotivnoj vezi. Nemate tegobe sa zdravljem.

Lav

Moguće je da na sastanku izmamite svoja rešenja i neke autentične ideje. Veoma ste raspoloženi za saradnju, dogovore, pregovore i ugovore. Izbegnite iskrene razgovore jer će vas to odvesti direktno u prošlost. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Devica

Neki poslovni projekti danas mogu biti na čekanju ili čak i odbijeni. Zato se spremite i posvetitie trenutnim obavezama koje nisu male. Prijateljski odnosi koje gajite mogu naglo biti prekinuti i to vašom krivicom. Zdravlje je veoma dobro.

Vaga

Vaše energetsko polje je veoma oslabljeno a samim tim i vaša poslovna produktivnost. Okupirani ste mnogim poslovima, a ni jedan ne možete završiti. U ljubavi je potreban kompromis sa partnerovim i vašim željama. Bez većih tegoba u vašem zdravlju.

Škorpija

Danas ne možete da smirite veliku napetost. To je samo zato jer nemate inspiracije. Poslovi su uobičajeni, ali bez mnogo iznenađenja. Emotivno ste zaledili srce. Odugovlačite u razgovorima sa partnerom. Zdravlje bez većih promena.

Strelac

Koliko pokažete inicijative,toliko imate i poslovne radosti i produktivnosti. Sredina dana otvoriće neke solidne poslovne prilike. U ljubavi dajte tačno onoliko koliko i primate. Danas sve merite i analizirate. Vaše zdravlje je dosta dobro.

Jarac

Danas ste toliko dobro fokusirani da i sebe iznenađujete. Puni ste ideja i projekata koji bi poboljšali vaše ali i tuđe finasije. Zato ste zadovoljni sobom i svojim poslovnim aktivnostima. Pokušavate da kontrolišete ljubomoru. Zdravlje dobro.

Vodolija

I dalje komunikacija sa nadređenim osobama treba da se odvija na prijateljskom nivou. Na poslu vas ogovaraju a vi ne marite za to. Današnji ljubavni dan može poremetiti samo jedan uporni Lav.  Ne dozvolite da vas kontroliše. Zdravlje je dobro.

Ribe

Mešovit poslovni dan sa puno planova i pozitivnih ishoda. Međutim, jedan dogovor nećete doveti do kraja rešenja. Na polju ljubavi previše bajkovito posmatrate partnera. Budite malo više realni i sa dve noge na zemlji. Zdravlje je dosta dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ddl.rs

Povezani članci

Back to top button