ZABAVA

Devojka očarala žiri pevanjem – doktori joj dali samo 2% šanse za život!

Ova veoma simpatična i pretalentovana devojka vodi najvažniju borbu – onu za život, ali ipak se ne predaje, već pokušava da ostvari svoj najveći san i postane pevačica.

Ova veoma simpatična i pretalentovana devojka vodi najvažniju borbu – onu za život, ali ipak se ne predaje, već pokušava da ostvari svoj najveći san i postane pevačica.

Foto: YouTube/printscreen

Džej je u emisiji “Amerika ima talenat”, otpevala svoju autorsku pesmu “U redu je” (It's OK), a izvedbom je raspametila četvoročlani žiri i plasirala se direktno u finale takmičenja.

Ipak, ispod ove vedre i nasmejane devojke, vodi najveću borbu za život. Lekari su joj dali samo dva posto šanse da preživi, jer se bori sa tri vrste raka. Ima tumor na kičmenoj moždini, jetri i plućima, a pored svih nedaća ona zrači neverovatnim optimizmom.

“Imam dva posto šansi da preživin, ali to nije nula”

Svoju životnu priču otkrila je pre samog nastupa, tokom razgovora sa žirijem:

Pevam svoju autorsku pesmu “it's ok” – a na pitanje jednog od članova žirija o čemu pesma govori, kroz osmeh je odgovorila:

O poslednjoj godini mog života.

Sajmon Kauel, vidno potresen upitao je ovu 30-godišnju devojku, kako je sada, a ona je onda šokirala odgovorom:

Poslednji put kada sam proveravala, imala sam rak na plućima, na kičmenoj moždini i na jetri. Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju – rekla je Džej, a onda je njen besprekorni vokal očarao sve.

Sajmon Kauel nije želeo da joj da glas, već je pritisnuo Zlatni taster, koji je ovu predivnu devojku odveo direktno u finale takmičenja:

Imam dva odsto šanse da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da ljudi znaju kako je to sjajno – izjavila je prilikom napuštanja scene, dok je žiri pokušavao da opiše njen neverovatan nastup.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ddl.rs

Povezani članci

Back to top button