ZABAVA

Da li se vi i vaš partner nalazite među njima – Horoskopski znakovi koji više vole da kontrolišu od drugih

Kad ste u romantičnoj vezi, malo posesivnosti u početku vam možda neće smetati, ali kako vreme prolazi, posesivnost bi mogla da se pojačava pa će partner početi da vas guši.

Kad ste u romantičnoj vezi, malo posesivnosti u početku vam možda neće smetati, ali kako vreme prolazi, posesivnost bi mogla da se pojačava pa će partner početi da vas guši.

Foto: Shutterstock

Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znaci više vole da kontrolišu od drugih, a proverite da li se vi ili vaš partner nalazite među njima.

Bik

Posesivnost Bikova proizlazi iz njihove potrebe da se osećaju sigurno pa mogu da postanu izuzetno teritorijalni. Bik od partnera očekuje apsolutnu odanost i vernost. Vole skupe i luksuzne stvari, ali ne žele da ih dele ni sa kim.

Škorpija

Škorpija je jako posesivna i sklona kontroli jer nikako ne može da se reši osećaja sumnjičavosti i misli da će voljena osoba da ga izda. Iako zna da je to što radi loše, svejedno neće prestati to da rade, piše Index.hr, a prenosi Superžena.

Lav

Lavovi vole lepe ljude i stvari i žele da im se svi dive. Vole da se hvale, ali za sebe ne misle da su posesivni, ali ako im na to ukažete, naljutiće se.

Rak

Rakovi vole kada im se poklanja pažnja. Znaju da budu veoma naporni u vezi i da zahtevaju od partnera da svaki trenutak provode sa njim. Vole da imaju kontrolu nad vezom, a to može da rezultira njenim krahom.

Jarac

Jarčevi mnogo vole da se hvale svime što poseduju i jako su ponosni sami na sebe. Rado će da naglase da su oni nešto učinili i da nešto pripada njima. Ponekad znaju da budu toliko posesivni i da kontrolišu sve što se događa oko njih da će oterati mnoge ljude od sebe.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: ddl.rs

Povezani članci

Back to top button