VESTI

Bivša zvezda američkog fudbala ubila pet osoba

Bivša zvezda američkog fudbala Filip Adams ubio je danas pet osoba, uključujući i dvoje dece, da bi potom izvršio samoubistvo, objavili su mediji u SAD.

Istražitelji veruju da je bivši igrač NFL lige Filip Adams pucao i ubio pet osoba – jednog uglednog lekara, njegovu suprugu i njihovo dvoje unučadi u Južnoj Karolini, rekao je za CNN jedna zvaničnik lokalnih vlasti.

Taj 32-godišnji obrambeni igrač NFL lige je automatskim oružjem u Rock Hillu, ubio 70-godišnjeg lekara Roberta Leslija, njegovu suprugu Barbaru (69), njihove unuke devetogodišnju devojčicu i petogodišnjeg dečaka i 38-godišnjeg Džejmsa Luisa, objavila je agencija Rojtersa.

Lokalni list The Herald je objavio je da se Adams, koji je živeo u blizini, ubio nakon što je policija opkolila njegov dom. List navodi i da je šesta osoba preživela masovnu pucnjavu te da se nalazi u bolnici zbog “teških prostrelnih rana”.

“Ovo je tragična, tragična situacija. Niko od nas ne može da shvati zašto se to dogodilo”, rekao je novinarima portparol kancelarije lokalnog šerifa Trent Fejris, prenosi CNN.

Prema navodima agencija AP, Adams bio pacijent doktora Leslija.

Adams je u NFL odigrao 78 utakmica za klubove New England Patriots, Seattle Seahawks, Oakland Raiders, New York Jets, Atlanta Falcons, a nije igrao od 2015. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram
Pratite nas na Viber-u pridruži se

Izvor: rtv.rs

Povezani članci

Back to top button