Marketing

Portal mojiodzaci.com novi je portal u Odžacima koji je osnovan 10. Novembra 2019. godine.

Za izuzetno kratko vreme uspeli smo da pridobijemo ogroman kredibilitet i poverenje posetilaca čiji broj svakim danom drastično raste. Ciljna grupa su svi posetioci koje interesuje svakodnevni život Odžaka i okolnih mesta iz naše opštine, kao i sve bitne informacije iz zemlje i sveta, da li kroz tekstualne i foto izveštaje, najave predstojećih dešavanja (kulturnih, sportkih…), aktuelne servisne informacije i promocije.

Među vrednostima portala je svakako interakcija sa posetiocima i njihovo aktivno učestvovanje kroz komentarisanje dnevnog sadržaja.

Mojiodzaci.com već sada, za ovaj izuzetno kratak period dnevno beleži preko 3000 jedinstvenih posetilaca i više od 8.000 poseta sajtu.

Aktivnosti komunikacije sa javnošću putem društvenih mreža povećavaju vidljivost objavljenog sadržaja. Portal Mojiodzaci.com ima svoju Fejsbuk stranicu (preko 2.100 pratilaca) putem koje radi plasiranje sadržaja, povećavajući mu vidljivost, uz napomenu da navedeni nalog na Fejsbuku raste iz minuta u minut.

Portal mojiodzaci.com je najefikasnije mesto za promociju jer čitaoci više puta mogu videti i pročitati reklamu, PR tekst ili video koji kreiramo za vaše potrebe. Nudimo najefikasniju i najekonomičniju promociju po najpovoljnijim cenama oglašavanja.

Oglašavanje na portalu omogućava odlične rezultate sa minimalnim ulaganjima. Zašto?

  • Efekat kampanje je merljiv po broju impresija i klikova;
  • Imate mogućnost da Vašu reklamu vidite uvek (7/24h, 365 dana u godini);
  • Internet je najbrži medij, a promotivne banere moguće je izmeniti u bilo kom trenutku;
  • Dobar PR tekst ili video o vašoj firmi kreira najbolji efekat kod čitalaca;
  • Dobijate veću posetu svom sajtu, pa samim tim povećavate informisanost o uslugama i proizvodima koje nudite;

Za oglašavanje na Portalu nas kontaktirajte putem kontakt forme ili klikom ovde

Back to top button